NL | EN

Aanmelden payroll

Binnenkort gaat u werken bij een opdrachtgever van Dubbel U. Hiervoor krijgt u een arbeidsovereenkomst van Dubbel U Payroll. Meer informatie hierover vindt u hier, bij onze veelgestelde vragen of bekijk het filmpje hiernaast.

Als u akkoord gaat met deze tekst dan klikt u hieronder op ‘ja’ en kunt u in vier korte stappen de aanmelding voltooien. Wij hebben de gevraagde gegevens nodig om uw arbeidsovereenkomst op te maken. Hieronder vallen ook uw burgerservicenummer (BSN) en een kopie van uw identiteitsbewijs. Er worden alleen gegevens gevraagd en verwerkt die noodzakelijk zijn. De arbeidsovereenkomst wordt per e-mail naar u verstuurd en kan digitaal worden ondertekend. Ook uw salarisspecificatie wordt naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Het is daarom belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft waar alleen u toegang tot heeft.

De gegevens die u invoert worden beschermd door een EV SSL-certificaat. Hiermee worden kleine bestanden verstuurd via een beveiligde verbinding door middel van een digitale encryptiesleutel tussen ons en uw browser. Ons SSL-certificaat herkent u aan het slotje in de adresbalk van uw browser. De meeste ingevoerde gegevens worden eenmalig naar ons verstuurd en daarna direct gewist. Alleen uw naam, e-mailadres, salaris en uw opdrachtgever wordt (beveiligd) opgeslagen voor het gebruik van ons online urensysteem.

Onze volledige privacy statement vindt u hier.

Ik heb bovenstaande gelezen en ga hiermee akkoord

Ja, akkoord Nee, niet akkoord

Vragen?

Heeft u vragen bij het invullen van het formulier? Wij helpen u graag.

023 – 785 26 62

info@dubbelu.nl