Alweer bijna een jaar voorbij!

Het zal je niet ontgaan zijn dat er per 1 januari 2020 weer veranderingen zijn voor werkgevers. De nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) heeft tot doel om de verschillen tussen flexibele en vaste werknemers te verkleinen. Er worden andere eisen gesteld aan de werkwijze die we nu kennen. Een paar geruststellingen op voorhand:

  • We hebben binnen de nieuwe wetgeving de oplossingen voor jouw flexibele personeelsbestand.
  • Je behoudt de kwaliteit, flexibiliteit en het gemak zoals je van ons gewend bent.

We willen niet alleen aan de nieuwe wetgeving voldoen, maar juist extra stappen zetten door onze dienstverlening te verbeteren en verbreden.

Met onze 20-jarige ervaring hebben we steeds meer inzicht gekregen in hoe belangrijk goed werkgeverschap en flexibiliteit is. Dit hebben we zeker ook te danken aan onze opdrachtgevers en werknemers. Dubbel U heeft zich altijd volop ingezet om zich te ontwikkelen in de richting waar we onze opdrachtgevers het beste van dienst kunnen zijn. We zijn daardoor uitgegroeid tot de specialist op het gebied van flexibel werkgeven.

We breiden onze diensten uit door meer advies en ondersteuning te bieden bij alles op (flexibel) personeelsgebied. We willen meer gaan bijdragen aan de werving en selectie van de juiste werknemers. Ook wordt er volop geïnvesteerd in de ontwikkeling van een nieuw online platform. We gaan hiermee nieuwe, unieke functionaliteiten aanbieden op basis van onze opgedane kennis en ervaring.

Vanaf 1 januari 2020 gaan we onze nieuwe, krachtige propositie naar buiten brengen. Daarbij hoort een nieuwe naam die onze verbindende rol tussen opdrachtgevers en werknemers onderstreept.

We kijken enorm uit naar het nieuwe jaar. Een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis.

Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.