Payroll

Payroll biedt juridische voordelen en flexibiliteit en levert in de meeste gevallen een aanzienlijke kostenbesparing op. In de volgende animatie laten we u in minder dan 2 minuten zien hoe payrollen bij Dubbel U werkt.

Waarom Payrolling?

 • Flexibel
  Uw organisatie is bepalend
 • Gunstige arbeidsvoorwaarden
  Uw werknemers direct een goede CAO
 • Veel minder administratie
  Wij nemen bijna alle administratie over
 • Geen arbeidsrechtelijke risico’s
  De risico’s liggen bij ons
 • Vaste personeelskosten
  Uw personeelskosten vooraf duidelijk

Waarom Dubbel U?

 • Persoonlijk
  Persoonlijke dienstverlening
 • Maatwerk
  Overeenkomsten en werkwijze op maat
 • Geen verzuimrisico
  Geen eigen risico bij ziekteverzuim
 • Eerlijk
  Geen verborgen marges of extra kosten
 • Betrouwbaar
  NEN gecertificeerd en ABU lid

Het gemak van Dubbel U

 • Managementinformatie
  Wij bieden de informatie die nodig is
 • Snelle betalingen
  Salarisbetalingen binnen twee dagen
 • Korte reactietijd
  Ook in het weekend of ‘s avonds
 • Online
  Urenregistratie en dossier
 • Ondersteuning
  Daar waar u het nodig heeft

Overtuigd?

Wij maken graag een offerte op maat voor u. Vult u daarvoor onderstaand formulier in of bel met 023 – 785 2662

Vraag direct een offerte aan

Of lees meer over payrolling

Dubbel U Payroll

Bij Dubbel U Payroll zijn wij juridisch gezien de werkgever. De feitelijke werkgever bent u zelf. De selectie van uw werknemers, hun inkomen en werktijden bepaalt u zelf. U behoudt uiteraard ook de dagelijkse leiding over uw personeel. Wij nemen uw werknemer(s) in dienst. Hiermee nemen wij veel van de verplichtingen en risico’s die verbonden zijn aan het werkgeverschap van u over.

Met payrollen zijn er drie partijen:

 1. De opdrachtgever
  Dit is uw bedrijf waar de werknemer werkzaamheden verricht en waar de leiding en het toezicht ligt. De opdrachtgever werft en selecteert de werknemer
 2. De werknemer
 3. De werkgever
  Dubbel U – Payroll is de formele werkgever van de werknemer

Wij treden op als een externe HR-dienstverlener die u met raad en daad bijstaat. U bent er als opdrachtgever van verzekerd dat zaken als de betalingen van de salarissen, de verwerking van vakantiedagen, het vakantiegeld en de pensioenafdrachten altijd tijdig en correct worden afgehandeld. Als uw werknemer ziek of arbeidsongeschikt wordt, dan doen wij er alles aan om hem/haar zo goed mogelijk te begeleiden.

Flexibiliteit

Dubbel U Payroll volgt de CAO voor uitzendkrachten van de ABU. Een belangrijk voordeel hiervan is dat u uw personeel flexibel kunt inzetten. Omdat wij het uitzendbeding mogen hanteren, kunt u gedurende de eerste 78 gewerkte weken gebruik maken van onze flexibele arbeidsovereenkomsten. Hierna mogen wij nog maximaal 6 arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd aanbieden gedurende een periode van vier jaar. De duur van elke overeenkomst bepaalt u zelf. Indien gewenst kunt u altijd besluiten om, zonder kosten, de werknemer zelf in dienst te nemen.

Keurmerken

Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening. Daarom zijn wij lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en zijn wij NEN 4400-1 gecertificeerd.

Ons ABU-lidmaatschap geeft u de garantie dat wij alles doen zoals het hoort. Wij zorgen voor naleving van de cao en voor naleving van wet- en regelgeving. Verder bent u ervan verzekerd dat sociale premies worden afdragen en dat uw werknemers werken volgens de laatste arboregels.

Met ons ABU- en NEN-keurmerk bent u verzekerd van kwaliteit en financiële betrouwbaarheid.

Dubbel U ABU lid    Dubbel U is NEN 4400-1 gecertificeerd     Dubbel U Payroll is NEN 4400-1 gecertificeerd

 

 

Bespaar op tijd en administratiekosten

Ook kunt u veel besparen op de tijd en kosten die u moet investeren in administratie, verzuim en bedrijfsverzekeringen. We kunnen u op diverse manieren ondersteunen met bijvoorbeeld advies over personeelszaken en u helpen met het aantrekken van nieuw personeel. U en uw werknemers hebben één aanspreekpunt voor alle personeelszaken (pensioen, arbo, belastingdienst, salarisadministratie, enzovoort).
U kunt van ons een zeer persoonlijke benadering verwachten. Wij leveren graag maatwerk en zorgen voor duidelijke communicatie tussen u en de werknemer.

Besparing

Onze klanten geven aan dat payrolling hen gemiddeld de volgende besparingen oplevert ten opzichte van het zelf in dienst nemen van personeel:

 • Gemiddelde besparing in tijd 78% 78%
 • Gemiddelde besparing in kosten 11% 11%

Waarom Dubbel U

Al sinds 1999 zijn wij een payrollbedrijf dat zich met name richt op het verlichten van uw lasten en besparen van uw tijd. Dit doen wij door met u mee te denken als ondernemer en te begeleiden waar nodig. Heeft u een overeenkomst nodig voor het gebruik van een auto, laptop of mobiele telefoon? Wij hebben deze voor u. Gratis. Is het voordelig om een werknemer aan te nemen die een WIA of WW uitkering heeft? Wij adviseren hier graag over en berekenen elk financieel voordeel aan u door. Daarnaast hebben wij dagelijks te maken met vragen als: Welk salaris moet ik aanbieden? Hoe zet ik een functioneringsgesprek op? Hoe pak ik een conflict met een werknemer aan? Welke arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk? Wij komen graag bij u langs om u hierover te adviseren.

Meer informatie over payrolling vindt u in onze veelgestelde vragen

Eigen online systeem voor urenregistratie

Wij hebben een eigen online systeem voor de urenregistratie laten ontwikkelen. Hiermee heeft u overal ter wereld de mogelijkheid om op een zeer gebruiksvriendelijke wijze de gewerkte uren aan ons door te geven. Ook is het mogelijk dat uw werknemers de uren invoeren en u deze controleert.

Dubbel-U-Urenregistratie

Als u geen of deels gebruik wilt maken van dit systeem dan is dat (zonder extra kosten) ook mogelijk.

Lees meer over onze online urenregistratie

Vraag een offerte aan

Of bel ons op 023 – 785 2662

Offerte aanvragen

Een payroll offerte op maat

Wij komen graag bij u langs om onze dienstverlening toe te lichten en deze exact af te stemmen op uw wensen. Uiteraard kunt u ons ook bellen:

023 – 785 2662