Payroll in de horeca met Dubbel U

De horecabranche is een specialisatie van Dubbel U Payroll. Wij zijn als geen ander op de hoogte van het gemak, de flexibiliteit en tarieven waarnaar u op zoek bent. Bespaar met payroll van Dubbel U op uw personeelskosten.

Dubbel U is in 1999 ontstaan uit eigen horecabedrijven. Het was de intentie om de werknemers van deze bedrijven flexibel vanuit de verschillende standplaatsen te kunnen inzetten. Al snel waren er andere horecaondernemers die de werknemers bij ons op de payroll wilden plaatsen. Deze ondernemers zijn nog altijd klant bij ons.

Payroll is zeer geschikt voor de horeca. Een belangrijk voordeel van payrollen bij Dubbel U is dat onze CAO een stuk flexibeler is dan de horeca CAO. Zo kunnen wij arbeidsovereenkomsten maken waarin echt nul uren afgesproken kunnen worden. Gedurende de eerste 78 weken van de arbeidsovereenkomst kan deze altijd binnen twee weken worden beëindigd en meestal nog sneller.

Waarom Dubbel U als payrollbedrijf in de Horeca

Personeel moet u werk opleveren, geen werk kosten. Dus als u gaat payrollen in de horeca, dan dient dat correct en op tijd te gebeuren. Wij onderscheiden ons op diverse manieren:

  • Een vast aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt.
  • Een zeer persoonlijke benadering. Wij geven bijvoorbeeld graag een presentatie aan uw werknemers om de constructie uit te leggen.
  • Bij Dubbel U – Payroll betaalt u alleen de uren die uw werknemers daadwerkelijk voor u werken zonder verborgen marges of extra kosten.
  • Een uitgebreide arbeidsovereenkomst waarin de gemaakte afspraken duidelijk worden vastgelegd en uw eigendommen worden beschermd.
  • Financiële voordelen voor werknemers die uit de WIA, WW enzovoort komen, worden aan u doorberekend.
  • Een correct, effectief en informatief verloningsproces.
  • Een eenvoudig door ons ontwikkeld online portaal waar u of de werknemer de gewerkte uren kan invoeren.
  • Wij leveren graag maatwerk en passen onze werkwijze en arbeidsovereenkomsten aan op uw specifieke wensen.

Zijn er zaken die u belangrijk vindt, of heeft u vragen over wat er mogelijk is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ziekteverzuim in de horeca

Een belangrijk risico in een horecabedrijf is het ziekteverzuim. Als u uw werknemers gaat payrollen bij Dubbel U, dan liggen de verantwoordelijkheden verbonden aan zieke werknemers volledig bij ons. Wij zorgen voor doorbetaling van het salaris, re-integratie, bedrijfsartsen en een arbodienst. Wij zijn eigenrisicodrager voor de ziektewet en hebben de uitvoering hiervan aan een gespecialiseerde verzekeraar uitbesteed. Er zijn concrete afspraken gemaakt om alles zo snel, professioneel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Horecapersoneel werven

In de horeca is vaak meer verloop dan bij een gemiddeld bedrijf. Wij hebben een uitgebreid werknemersbestand waar we vaak snel mensen kunnen vinden. Lukt dit niet dan stellen wij een advertentie voor u op die we online plaatsen. Op deze manier hebben wij uw vacature meestal binnen een week vervuld. Bij Dubbel U – Payroll is deze dienstverlening gratis.

Meer informatie over payrollen in de horeca

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van Dubbel U – Payroll en over de voordelen die in de horecabranche zijn te behalen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of vul het onderstaande formulier in om binnen een werkdag een offerte op maat te ontvangen.