Dubbel U Payroll of een uitzendkracht?

Als u direct een werknemer nodig heeft die kort voor u gaat werken, zonder dat u zelf een werknemer heeft gevonden, dan kan een uitzendbureau een oplossing voor u zijn. In alle andere situaties is Dubbel U Payroll een betere oplossing.

Payrollen bij Dubbel U biedt u flexibiliteit waar het echt nodig is; de werktijden bepaalt u zelf zonder verdere verplichtingen en u kunt de arbeidsovereenkomst gedurende het eerste anderhalve jaar direct beëindigen. Wij hebben geen afnameverplichting van uren en geen verborgen marges.

Er zijn twee grote verschillen tussen een uitzendkracht/flexwerker die gedetacheerd is via een uitzendbureau en een medewerker gedetacheerd via een payrollbedrijf:

  1. Als u gebruikt maakt van een uitzendbureau dan draagt het uitzendbureau een werknemer aan. Als u gaat payrollen dan bepaalt u zelf wie, waar, wanneer werkt. Uw werknemers mogen door ons niet bij een andere opdrachtgever geplaatst worden zonder uw toestemming.
  2. De tarieven bij Dubbel U zijn aanzienlijk lager dan bij een uitzendbureau. Dit wordt veroorzaakt doordat het uitzendbureau hogere marges hanteert waarin bijvoorbeeld de wervingsmarge verwerkt is.

Hoewel u bij Dubbel U zelf bepaalt wie u geschikt acht voor een functie, kunnen wij indien gewenst toch personeel voor u werven. Dubbel U Payroll onderscheidt zich door een uitgebreid werknemersbestand waarin we vaak snel mensen kunnen vinden. Lukt dit niet dan stellen wij een advertentie voor u op die we online plaatsen. Op deze manier hebben wij uw vacature vaak snel vervuld. Bij Dubbel U – Payroll is deze dienstverlening gratis.

Overnemen uitzendkrachten door Dubbel U

Als u al uitzendkrachten heeft die voor u werken, dan is het vaak mogelijk om over te stappen van het uitzendbureau naar Dubbel U Payroll. Alleen hebben veel uitzendbureaus een minimum aantal uren of een minimum periode dat een werknemer voor u gewerkt moet hebben voordat u deze kosteloos kunt overnemen. Meestal is dit 1040 uur of 6 maanden.

Als u de werknemer hiervoor al bij Dubbel U op de payroll wilt plaatsen, dan bekijken wij graag voor u of het afkooptarief opweegt tegen de aanzienlijk lagere tarieven van Dubbel U Payroll.

Voor een fulltime werknemer met een gemiddeld inkomen is een besparing van € 1.000,- per maand (en soms meer) mogelijk. Wij laten u van tevoren precies zien hoeveel u bespaart. Uw werknemers en het uitzendbureau merken niets van de inventarisatie totdat u uw definitieve keuze hebt gemaakt.

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen

Een payroll offerte op maat

Wij komen graag bij u langs om onze dienstverlening toe te lichten en deze exact af te stemmen op uw wensen. Uiteraard kunt u ons ook bellen:

023 – 785 2662