Sec4U als secretaresse intermediair heeft regelmatig mensen op de payroll en hebben al met diverse payroll organisaties gewerkt. Maar nog nooit hebben wij met zo’n persoonlijke en ontzorgende payrollorganisatie gewerkt als met Dubbel U. Dubbel U ontzorgt ons volledig zodat wij ons kunnen richten op datgene waar wij goed in zijn. Dubbel U denkt mee, reageert snel, levert maatwerk en heeft een duidelijke en heldere communicatie. Eindelijk een payroll organisatie die het begrijpt!

Sandra Been, Sec4U

Voor een hard groeiend internetbedrijf wil je als ondernemer bezig zijn met het realiseren van die groei. Als professioneel payroll bedrijf hebben we met Dubbel U een uitermate correcte dienstverlener die lasten echt uit handen neemt. Scherp geprijsd en efficiënt aan de ene kant maar ook heel menselijk en persoonlijk betrokken bij ons bedrijf aan de andere kant. Een combinatie die je niet veel meer tegenkomt en voor ons heel waardevol is.

Frans Eldering, New Fountain

Wij werken al vele jaren samen met Dubbel U. Omdat wij ons graag willen concentreren op de bedrijfsvoering besteden wij de risico’s en lasten die verbonden zijn aan het werkgeverschap uit. Hiermee besparen wij veel tijd en zorgen. Dubbel U heeft bewezen in staat te zijn snel en correct te werken.

Ingrid Petiet, Pancackes! Amsterdam

Wij selecteren onze leveranciers erg zorgvuldig. De samenwerking tussen Dubbel U en Het Buffet verloopt al jaren naar volle tevredenheid. Ingewikkelde zaken bespreken we geregeld om samen de beste oplossing te vinden voor ons en het personeel. Het gemak en de persoonlijke aanpak zijn voor ons de enorm belangrijk.

Odette Rigterink, Buffet van Odette

Waarom Dubbel U?

 • Persoonlijk
  Persoonlijke dienstverlening
 • Maatwerk
  Overeenkomsten en werkwijze op maat
 • Geen verzuimrisico
  Geen eigen risico bij ziekteverzuim
 • Eerlijk
  Geen verborgen marges of extra kosten
 • Betrouwbaar
  Al sinds 1999 een solide partner

Overtuigd?

Bent u overtuigd van de kwaliteit van onze dienstverlening? Wij stellen graag een offerte op maat voor u op.

Offerte aanvragen