De directie

De directie van Dubbel U stelt zich graag vast even aan u voor. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Belt u ons dan voor een kennismakingsgesprek.

Pieter Woud

Pieter WoudPieter heeft een achtergrond als verkeersvlieger, in sales en risk consultancy bij ABN AMRO. In 2009 is Pieter toegetreden tot de directie van Dubbel U.

Pieter is verantwoordelijk voor de buitendienst van Dubbel U. U kunt hem bellen voor een afspraak over de dienstverlening van Dubbel U. Pieter vertelt u graag over de voordelen van payrolling, is persoonlijk en betrokken en denkt graag samen met u na over de beste oplossing voor uw personeel. LinkedIn Profiel Pieter Woud

Willemijn Woud-Leenders

Willemijn Woud LeendersWillemijn is met personeelsdienstverlening gestart onder de vlag van Ter Kuile Facilitair Bedrijf. In 2008 heeft zij het bedrijf overgenomen en is verder gegaan onder de naam Dubbel U.

Willemijn is uitstekend op de hoogte van actuele regelgeving voor personeel en payrolling. U kunt haar bellen voor inhoudelijke vragen. Willemijn denkt met u mee en adviseert graag.

LinkedIn Profile Willemijn Woud-Leenders