Over Dubbel U

Dubbel U B.V. is een bedrijf dat in 1999 is opgericht als payrollorganisatie voor eigen ondernemingen. Inmiddels bieden wij onze personeelsdiensten zoals payroll en salarisadministratie aan bedrijven in alle mogelijke branches. Dubbel U payroll is een moderne dienstverlener, die grote waarde hecht aan traditionele dienstverlening.

De kwaliteit van onze dienstverlening is erg belangrijk. Om dit te waarborgen ondergaan wij halfjaarlijks een audit onder toezicht van de Stichting Normering Arbeid (SNA) voor onze NEN 4400-1 certificering. Wij hebben door het behalen van deze certificering aangetoond een zeer betrouwbare en correcte werkgever te zijn.

Onze personeelsdiensten zijn zo opgezet dat ze u helpen efficiënt, flexibel en correct te ondernemen. Hierdoor kunt u zich blijven richten op de zaken die met uw bedrijfsvoering te maken hebben. Dubbel U beperkt zich daarom niet tot een voordelig tarief, maar biedt door onze persoonlijke advisering en ondersteuning een volledige oplossing voor uw personeelszaken.

Dubbel U is in 1999 ontstaan als uitzend- en payrollorganisatie voor haar eigen horecabedrijven. In deze periode bleek dat het payrollen voor veel ondernemingen in andere branches ook een strategische en voordelige keuze was. Hierdoor is Dubbel U inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat zich bezighoudt met diverse personeelsdiensten in vele branches.

Wij begrijpen als geen ander dat uw personeel het kostbaarste bezit is van uw onderneming. Het belang van een dienstverlener die kwaliteit, betrouwbaarheid, efficiëntie en een persoonlijke benadering biedt, is daarom groot. Dubbel U doet er alles aan om deze verwachting waar te maken en te overtreffen.

Wij selecteren onze leveranciers erg zorgvuldig. De samenwerking tussen Dubbel U en Het Buffet verloopt al jaren naar volle tevredenheid. Ingewikkelde zaken bespreken we geregeld om samen de beste oplossing te vinden voor ons en het personeel. Het gemak en de persoonlijke aanpak zijn voor ons enorm belangrijk.

O. Rigterink, Buffet van Odette

Wij werken al vele jaren samen met Dubbel U. Omdat wij ons graag willen concentreren op de bedrijfsvoering besteden wij de risico’s en lasten die verbonden zijn aan het werkgeverschap uit. Hiermee besparen wij veel tijd en zorgen. Dubbel U heeft bewezen in staat te zijn snel en correct te werken.

I. Petiet, Pancakes!