Online urenregistratie

Dubbel U heeft een eigen online urensysteem ontwikkeld. Met ons systeem kunt u de gewerkte uren altijd en overal heel gemakkelijk aan ons doorgeven. U kunt de gewerkte uren zelf invoeren óf uw werknemers dat laten doen. Als uw werknemers de uren invoeren, hoeft u deze alleen goed te keuren of te corrigeren. Dat scheelt u administratief werk en voorkomt onduidelijkheid over uren. U houdt dus altijd zelf de controle. Zodra u de uren heeft geaccordeerd, worden die direct verstuurd naar Dubbel U. Ons systeem koppelt de uren in de loonadministratie aan de juiste werknemer. Vervolgens krijgt de werknemer snel en correct uitbetaald.

Verloning

Dubbel U garandeert een verloning binnen twee werkdagen nadat u akkoord heeft gegeven op de gewerkte uren. Wij hebben dus geen vaste verloningsdagen en uw werknemers hoeven niet onnodig lang op hun salaris te wachten. Wij streven er zelfs naar om de door u toegestuurde uren meteen te verwerken en diezelfde werkdag nog uit te betalen. Sneller kan niet!

Online aanmelden

U krijgt een persoonlijke pagina op de website van Dubbel U Payroll. Daar kan een nieuwe werknemer
zich aanmelden. Na aanmelding en acceptatie is hij of zij direct gekoppeld aan uw account in onze online urenregistratie. U vindt uw nieuwe werknemer terug in uw overzicht en kunt gelijk uren invoeren, corrigeren of accorderen.

U kunt werknemers verwijzen naar deze persoonlijke pagina of ons een e-mail sturen met de naam en het e-mailadres van de werknemers. Wij nodigen hen dan uit om zich aan te melden. Ook kunt u direct vanuit het urensysteem zelf een nieuwe werknemer uitnodigen.

Inrichting urensysteem

Omdat wij ons urensysteem zelf hebben ontwikkeld, kunnen we dat altijd aanpassen aan uw wensen en/of cao. Eerst ziet u de eenvoudige versie en dan een uitgebreide versie. In de uitgebreide versie zijn velden toegevoegd voor onregelmatige diensten en reiskosten. De kolommen bepaalt u zelf. Het systeem is daarom ook te gebruiken voor bijvoorbeeld een bonusregeling of een bereikbaarheidsdienst.

Urensysteem basis

 

Urensysteem uitgebreid

Voordelen van onze online urenregistratie

  • Volledige controle
  • Correcte uitbetaling
  • Altijd online beschikbaar

Geïnteresseerd?

Vraag een offerte aan voor Dubbel U Payroll.

Offerte aanvragen