Per 1 januari wordt Dubbel U Triplet. Klik hier voor meer informatie.

Groei van de economie zelf stimuleren

groei-economieDe meningen zijn nogal verdeeld: gaat het nu wel of niet beter met de Nederlandse economie? De berichten over de groeiende economie struikelen nog steeds over de berichten over grote bedrijven die het faillissement in duiken. Enige voorzichtigheid is nog geboden.

Geld moet rollen voor een gezonde economie

Als er maandelijks nieuwe werklozen bijkomen, hoe kunnen wij dan vertrouwen krijgen in de economie? Toch is het zaak dat we vooruitdenken. Iedere euro die niet uitgegeven wordt, is een euro die minder verdiend wordt. Geld moet nu eenmaal rollen voor een gezonde economie. Hetzelfde geldt voor grotere investeringen van bedrijven. Pas als er meer banen zijn, kan de economie echt groeien. Misschien heeft u het al een tijdje druk in uw bedrijf, maar durft u nog niet te hopen dat het blijvend is of uw bedrijf zelfs nog meer groeiend is. Misschien heeft u eigenlijk personeel nodig, maar durft u een contract aanbieden nog niet helemaal aan? Denk dan eens aan payroll. De werving en selectie zijn in uw handen, maar alles wat volgt, wordt voor u geregeld.

Investeringen in het bedrijfsleven zijn het begin

Voor meer consumentenvertrouwen moeten meer mensen werk vinden. Tijd dus dat bedrijven meer gaan investeren in personeel. Als investeringen in het bedrijfsleven groeien, zet de economische groei eerder door. Maar direct personeel aannemen kan voor een ondernemer net een stap te ver zijn. Dubbel U biedt een constructie, waarbij het personeel niet bij u, maar bij ons in dienst komt. Wij verzorgen de salarisadministratie, de urenverwerking, het versturen van de loonstrook, de aangifte voor de loonbelasting en de naleving van de cao. Omdat het personeel niet bij u in dienst is, is er minder risico. Voordeel is ook dat wij bij Dubbel U weten waar we het over hebben, van alle ontwikkelingen in personeelsbeleid zijn wij op de hoogte, zodat voor zowel de werknemer als u als werkgever voordeel te halen is. Gepraat wordt over het afzien van verdere lastenverhogingen voor ondernemers en wellicht worden lastenverhogingen zelfs teruggedraaid. Dubbel U houdt deze ontwikkeling nauwlettend in de gaten.

Payroll is flexibel en geeft baanzekerheid

Payrollen is geschikt bij het aannemen van nieuw personeel, maar ook uw huidig personeelsbestand kan bij ons ondergebracht worden. De overname is vrij eenvoudig, Dubbel U kijkt naar de opgebouwde rechten per personeelslid en zorgt ervoor dat deze rechten overgenomen worden. Hoe flexibel een bestaand arbeidscontract is, is afhankelijk van het arbeidsverleden van het personeelslid. Eigenlijk wordt alleen de afdeling personeelszaken op deze manier uitbesteed. Maar, andersom is ook mogelijk, wilt u het personeel weer zelf in dienst nemen, dan kan dit op elk moment. Payroll kan voordelig zijn voor baanzekerheid. Als het u zelf niet lukt iemand een contract aan te bieden, is het veelal via Dubbel U wel mogelijk. Zo blijft de kennis en kunde van goed personeel behouden en kan uw bedrijf doorgaan met waar het mee bezig is: groeien voor een toekomstige sterke en gezonde economie. De groei mag nu nog bescheiden zijn, maar we zijn op de goede weg.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *