Hoe vergelijk ik de payrolltarieven van verschillende aanbieders?

Dat is niet eenvoudig, want op internet zijn zeer veel variaties te vinden in tarieven en omrekenfactoren.

Hoewel de werkwijze en dienstverlening bij verschillende payrollbedrijven grote verschillen tonen, zijn de verschillen in kosten vaak gering. Bij Dubbel U staan kwaliteit en service voorop. Wij kunnen u vanwege ons volume en onze efficiëntie toch een van de scherpste tarieven in de branche bieden.

Dubbel U hanteert omrekenfactoren die vermenigvuldigd worden met het bruto salaris van de werknemers. Uw werknemers bouwen diverse financiële reserveringen op voor bijvoorbeeld feestdagen, kort verzuim en vakantiedagen. Dit is allemaal opgenomen in onze factor. Bij een ander payrollbedrijf kan de omrekenfactor lager lijken, maar dit komt vaak door het direct uitbetalen van een aantal reserveringen of van alle reserveringen. Hoe dit precies werkt, leggen wij u graag uit.

De manier waarop wij onze factoren (tarieven) aanbieden, vinden wij de meest open en eerlijke manier. Bij de andere manier (het aanbieden van omrekenfactoren inclusief de reserveringen) worden de werknemers en daarmee u als opdrachtgever benadeeld. Wij zijn van mening dat het juist met payrollen erg belangrijk is dat er een zeer goede verhouding bestaat tussen u als opdrachtgever, de werknemer en Dubbel U. Voor bijvoorbeeld tijdelijke (bij)banen is het soms toch wenselijk om de werknemers zo snel en zo veel mogelijk te betalen. In dergelijke gevallen kan Dubbel U in overleg met u en de werknemers besluiten de reserveringen direct uit te keren.

Heeft u vragen over onze marges? Wij beantwoorden ze graag!